[SOLVED] Windows Server 2016 Standard ISO
#11
(2016-12-04, 7:14:48 am)acx12345 Wrote: @PokemonEx222 are u there still one? Can you come to shout box. Moreover, can i need some information about the KVM you are running.

Can you share the specs your KVM VPS.

Ram, Storage,
Partition Details, Virtualisation and the CPU name that shows in your task manager or in procinfo in linux. It would be grateful if you could all the specs of the server.


These are my VPS Specs.

4GB RAM
4TB Bandwidth
100GB Disk
Ubuntu 16.04

This is the procinfo:

http://imgur.com/a/eCJru
Thanks For the VPS 7, and the VPS 14 FreeVPS.

My Post Count:

[Image: img.php?v2=1&userid=13454]


FreeVPS Moderation Team - Make a thread in "VPS Help & Support" for any VPS related issues.
#12
I had the same issue with my Windows Server. After contacting the provider (ZXHost in my case) they were able to start the setup process for me to complete via the CP VNC. If I remember right, they changed the CPU Model to 'HOST Pass through'.
Chris
chris@freevps.us
#13
Yes you are right, the containers need CPU Host pass through enabled. Without it, Server 2016 ISO doesn't work. Thanks CW1998.
[Image: img.php?v2=1&userid=19445]
Thank you to freevps.us and http://nodeblade.com for FREE VPS  Angel




Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Switch to mobile version

Sponsors: FuzzyHosts - Ftpit - ZXPlay - GalaxyHostPlus - Verelox- HostUS - HostMada - Host4Fun - Evolution-Host - NodeBlade - HostDare


BitCoin donations: 1DQxbstaTb5SWk6QC2gFeQUTFR64JX4cEo